Päätimme Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n aktiivien kesken, että avaamme yhdistykselle oman blogin!

logo-normal.jpgTavoitteena on parantaa yhdistyksen lähestyttävyyttä netissä surffaileville Gingan ystäville, sekä esitellä yhdistyksen toimintaa ja projekteja entistä avoimemmin. Toki blogiin on luvassa muutakin mukavaa Gingamaista sisältöä - otamme myös mielellämme toiveita vastaan.

Blogivastaavanamme toimii ainakin nyt ensialkuun yhdistyksen toimintaorganisaattori Hanna Mäkinen, netissä paremmin Äffänä tunnettu yhdistysaktiivi. Muutkin aktiivit toki pääsevät halutessaan ääneen blogissa, voivat heittää tänne kommentteja, kirjoittaa omia artikkeleitaan, sekä tehdä piirroksia sun muuta mukavaa sisältöä blogimme lukijoiden iloksi.

Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n nettisivut löytyvät osoitteesta www.hopeanuolifanit.fi - kyseessähän on 2012 perustettu faniyhdistys Yoshihiro Takahashin luomalle Ginga-saagalle, tarinalle hopearaitaisesta karhukoiranpennusta. Tavoitteenamme on lisätä sarjan tunnettavuutta Suomessa ja muualla, sekä tarjota Gingan ystäville monipuolisia aktiviteetteja ja tekemistä, sekä mahdollisuus pitää yhteyttä ja tutustua muihin faneihin.

Tähän mennessä olemme järjestäneet Ginga-kerhoa viidellä eri paikkakunnalla (Tampere, Helsinki, Jyväskylä, Lahti, Vaasa), pitäneet Hopeanuoli-ohjelmaa eri tapahtumissa, julkaisseet kaksi numeroa Tähdenlento-lehteä ja painattaneet yhdet erät yhdistyksen logolla varustettuja kahvimukeja ja t-paitoja. Ja lisää on luvassa!

Yhdistyksemme jäseniksi ovat tervetulleita kaikki 11 vuota täyttäneet Ginga-saagan ystävät viiden euron vuosihintaan.