Yhdistyksen sivuille on avattu oma verkkokauppa, jonka kautta yhdistyksen kannatustuotteita voi ostaa. Tällä hetkellä valikoimissa on pinssejä, t-paitoja ja Tähdenlento-jäsenlehteä. Muitakin tuotteita tulee ajan kanssa.

hopeapuoti.jpg

 

Puodin tuotteita voi ostaa myös paikan päältä tapahtumissa, joissa yhdistys on mukana. Ensi vuonna olemme alkuvuodesta Desucon Frostbitessa, Finfur Animus - Häntien Taistossa, sekä perinteiseen tapaan Tampere kupliissa.

Tuotteiden tuotto menee yhdistyksen toiminnan tukemiseen, mm. uusien tuotteiden, kuten Tähdenlennon 3. numeron painokuluihin, tapahtumakuluihin, pankkimaksuihin, jäsenkortteihin, postituskuluihin ja vastaavaan. Yhdistys on voittoa tavoittelematon vapaa-ajan harrastusyhdistys, eikä kukaan yhdistyksessä toimiva saa siitä itselleen palkkaa.

Toisinaan olemme tukeneet myös eläinsuojelutyötä arpajaisista ja onnenpyörästä saaduin tapahtumakohtaisin tuotoin, mutta tästä on aina ilmoitettu erikseen. Tukikohteenamme ollut Kodittomien Koirien Ystävät ry tekee arvokasta eläinsuojelutyötä Romanian vaikeaa kulkukoiratilannetta helpottaakseen mm. steriloimalla katukoiria ja rokottamalla niitä rabiesta vastaan, sekä vaikuttamalla yhteiskunnallisesti koirien raaoilla tavoilla tapahtuvan tappamisen ja muun julman kohtelun vähentämiseksi.

Yhdistyksen omista kannatustuotteista tai jäsenmaksuista saatuja tuottoja ei sen sijaan ole lahjoitettu yhdistyksen ulkopuolisiin menoihin. Eli jäsenmaksua maksamalla ja kannatustuotteita ostamalla tuet nimenomaa suomalaista Hopeanuoli-harrastusta. Näistä saadut tuotot mahdollistavat yhdistykselle uusien mukavien kannatustuotteiden teettämisen ja erilaisten Hopeanuoli-projektien toteuttamisen.

heka.jpg

Seuraavaksi ollaan kaavailtu teetettäväksi yllä olevista kuvista heijastimia, sekä kahvikuppeja. Jäsenten mielipiteitä on kuultu ja heijastimet tulevat mitä luultavammin ensin. Toivonmukaan jo tänä talvena ennen Frostbitea, mikäli yhdistykselle saadaan tarpeeksi varoja siihen, sekä toimeen tarttuvia aktiivijäseniä näitä asioita hoitamaan.

Ennen noita luvassa on kuitenkin Tähdenlennon numero 3, jonka jokainen vuonna 2015 jäsenmaksun maksava saa itselleen. Kolmatta numeroa ollaan parhaillaan koostamassa ja sen teemaksi tulevat karhut.