kortti.jpgTämä on ollut iloinen viikko yhdistykselle ja sen jäsenille, sillä kauan odotetut jäsenkortit ovat viimein saapuneet. Korttien mukana tuli myös kaikille jäsenille, myös pidempään mukana olleille, tervetuliaisvihkonen ja pinssi. Jäsenkortteja on kolmenlaisia - jäsenkortit, lapsijäsenkortit ja tukijäsenkortit.

Jäsenkorttien viipymistä on varmasti moni ihmetellyt ja näiden toimittamisessa onkin ollut monenlaista yllättävää vaikeutta. Ongelmia on aiheuttaut muunmuassa personoitujen korttien teettämisen kalleus - pitäisi tilata kerralla aina isompi erä. Nyt asiaa päätettiin helpottaa personoidusta painosta luopumalla ja jatkossa jäsenkorttivastaava kirjoittaa uusien liittyjien tiedot korttiin käsin.

Yhdistys on teettänyt valmiita korttipohjia, niihin tulevia vuosittain vaihtuvia voimassaolotarroja, sekä tervetuliaisvihkosia, joten jatkossa ne saadaan toimitettua uusille liittyjille nopeasti.

Moni jäsen on ollut oikeutetusti näreissään, kun korttien toimittaminen on kestänyt kohtuuttoman kauan. Viivytyksiä ovat aiheuttaneet aktiivien muut yksityiselämän kiireet ja jäsenkorttien teettämistavan hiominen nykyiseen malliinsa.