tahdenlento3.jpgTähdenlennon kolmas numero lähetettiin 9.2.2015 painoon ja se saataneen ulos ennen Desucon Frostbitea. Vuoden 2015 jäsenmaksun maksaneet jäsenet saavat lehden ilmaiseksi, muut voivat halutessaan ostaa sen yhdistyksen pöydästä tulevissa tapahtumissa ja piakkoin myös Hopeapuodista. (Jäsenmaksuohjeet nähtävissä yhdistyksen sivujen foorumissa.)

Frostbiten lisäksi yhdistys on mukana pöytineen ja onnenpyörineen tuttuun tapaan Tampere kupliissa, jonka yhteydessä järjestetään tänä vuonna Megazonen sijaan Ginga-keilaus.

Lisäksi maaliskuussa viikkoa ennen kupliita on aivan uusi tapahtuma, Finfur Animus - Häntien Taisto, jossa yhdistys järjestää Ginga Roomin, häntä- ja korvapajan, sekä pitää paneelin aiheesta Hopeanuoli-pukuilu - suittausta vai cossausta? Kyseinen tapahtuma on turriaiheinen ja kestää neljä päivää hotellissa Tuusulassa. (Katso tapahtuman esittelyvideo!)

Frostbite ja Häntien Taisto ovat ensimmäiset täysi-ikäisille suunnatut tapahtumat, joihin yhdistys osallistuu. Viime vuonnahan kyseinen ei vielä ollut mahdollista, mutta sääntöyhdistyksen myötä yhdistys voi järjestää myös ikärajoitettua Hopeanuoli-toimintaa ja osallistua sellaiseen hyvän maun rajoissa.

Tampere kupliissa on sen sijaan luvassa Hopsuilua kaikenikäisille! :)

Ainakin em. tapahtumista Tähdenlennon uutta numeroa on mahdollista ostaa!

Uusin numero on teemaltaan karhuaiheinen. Upea kansikuva on Detrahin ja Spyron käsialaa. Luvassa on paljon karhuaiheisia juttuja Gingasta ja sen ulkopuolelta, sekä paljon muuta Ginga-faneja varmasti kiinnostavaa sisältöä artikkelien, puuhasivujen ja edellisessä numerossa alkaneiden sarjakuvien muodossa! :) Mukana on myös Antun taiteilema kaunis juliste.

Mainittakoon myös, että neljännen numeron suunnittelu on aloitettu yhdistyksen foorumilla ja kaikki jäsenet ovat tervetulleita mukaan suunnittelemaan lehteä. Tulevan numeron teemaksi tulee näillä näkymin Weed.