Minulla on ilo ja kunnia kutsua Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n jäsenet perinteikkääseen kevätkokoukseemme. Kokous pidetään 18.3.2016 3D Crush Caféssa Tampereella klo 18:00-21:00.

Kokouksen tärkein asia on muodostaa uusi hallitus kaudeksi 2016-2017. Lisäksi käsittelemme monia muitakin tärkeitä asioita. Alla on esityslista, josta voitte tarkemmin katsoa, että mitä kaikkea kokouksessa käsittelemmekään:

 

Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n kevätkokouksen 2016 esityslista

Aika: 18.3.2016 perjantai, klo 18:00-21:00
Paikka: 3D Crush Café, Tampere.

1. Kokouksen avaus.

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa. 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

4. Kokouksen työjärjestys

5. Uuden hallituksen muodostaminen
Valittava:
puheenjohtaja
varapuheenjohtaja
sihteeri
varasihteeri
taloudenhoitaja
hallituksen jäsenet
hallituksen varajäsenet.

6. Valitaan 1-2 toiminnantarkastajaa ja varatoiminnantarkastajaa tai 1-2 tilintarkastajaa ja varatilintarkastajaa.

7. Tilinpäätös ja vuosikertomus.

8. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille.

9. Muut käsiteltävät asiat:

- Keskustelua siitä, että otetaanko tässä yhdistyksessä käyttöön väistymisvelvollisuus? Eli pitäisikö tietyn ajan kuluttua siirtyä sivuun hallituksen tietyistä tehtävistä ja tarjota tilaa seuraaville?

- Vanhan ehostuksessa olleen onnenpyörän tekijänoikeusasia. - Yhdistyksen maine ja sen luoma mielikuva julkisuudessa.

- Gingacon-tapahtuman tilannekatsaus. Missä mennään suunnitteluiden ja valmisteluiden osalta?

- Ehdotetaan, että jos Gingaconin rahoituskampanjasta jää varallisuutta yli, niin ne menisivät ensisijaisesti tulevan susimusikaaliprojektin sponsoroimiseen, ja mitä se ei tarvitse, niin menisi yhdistyksen käyttöön. - Muita kokouksen aikana esille nousevia asioita.

Tervetuloa vielä kertaalleen kokoukseen! Kaikilla yhdistyksemme jäsenillä on kokoukseen vapaapääsy ja jokaisella on myös mahdollisuus pyrkiä yhdistyksen hallitukseen päättämään yhdistyksen tärkeistä asioista. Toivon kokoukseen tulevilta mahdollisuuksien mukaan ennakkoilmoittautumista, jotta osaamme varautua siihen, että paljonko kokoukseen on osallistumassa väkeä. Hallituksessa tällä hetkellä istuvia pyydetään ainakin osallistumaan kokoukseen! Kokoukseen ilmoittautumiset joko yhdistyksen foorumin kautta tai sähköpostiosoitteeseeni: puheenjohtaja[at]hopeanuolifanit.fi

Kevätkokouksen jälkeisenä lauantaina ja sunnuntaina Hopeanuoli-yhdistys on mukana Tampere Kuplii -tapahtumassa, joka järjestetään jo kymmenettä kertaa ja tällä kertaa ensimmäistä kertaa Tampere-talossa.

Toivotan oikein mukavaa talven jatkoa ja kevään odotusta kaikille jäsenillemme!

Ystävällisin terveisin: Ville Karvonen, Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n puheenjohtaja.