Mukavaa alkanutta Ginga-vuotta 2017!

Orion3kansi.jpgLuvassa on mukava vuosi Hopeanuolen ystäville. Orion-manga alkoi ilmestyä suomeksi viime vuoden lopusta ja Ginga Densetsu Akame tulee tänä vuonna päätökseensä. Hopeanuoli-yhdistys julkaisee vuoden mittaa kaksi Tähdenlentoa, joista ensimmäisessä on teemana rekikoirat ja toisessa taistelukoirat!

Gingacon järjestetään jälleen Monitoimitalo 13:ssa Tampereella ja yhdistys on myös monessa muussa tapahtumassa mukana. Conivuotemme starttaa tuttuun tapaan Tampere kupliilla, jota ennen pidetään kaikille jäsenille avoin kevätkokous 3D Crush Cafeessa 17.3.2017 klo 17 alkaen. Kokouksessa valitaan hallitus vuodelle 2017.

Hopeanuoli-yhdistys on paikalla myös Helsingissä huhtikuussa järjestettävässä taianomaisessa Tylyconissa ja muissa tapahtumissa vuoden mittaan.

Jäsenmaksuohjeet ovat löydettävissä yhdistyksen foorumilta ja ne lähetetään piakkoin jäsenpostin mukana kirjeitse, sekä sähköpostilla.

Aktiivisuuspisteet on nyt otettu käyttöön ja niitä voi tämän vuoden aikana kerryttää saadakseen alennuksen vuoden 2018 jäsenmaksusta.