Hopeanuoli-yhdistyksellä on paljon meneillään tällä hetkellä. Tässä pieni yleiskatsaus yhdistyksen toimista ja ajankohtaisista asioista näin heinäkuun 2017 lopulla!

Ginga-pehmojen arvonta jäsenten kesken käynnistyi! Osallistua voivat kaikki vuonna 2017 jäsenmaksunsa maksaneet. (Oman jäsenmaksunsa tilanteen voi tarkistaa foorumilta.) Ilmoittautua voi foorumilla, arvonnassa ovat mukana Weed, Hougen, Jerome ja Kyoshiro. Lisätietoa täältä.

Hopeanuoli-keräilykortit ilmestyvät ensikuussa ja ne ovat tällä hetkellä viimeisessä oikolukukierroksessa. Korttien tekoon osallistui useita taiteilijoita yhdistyksestä ja sen ulkopuolelta.

Animecon ja sen ohessa pidetty mökkimiitti sujuivat yhdistyksen osalta mukavasti! Mökillä pelattiin pöytämuotoista roolipeliä Weed-figuureilla ja niistä muokatuilla omilla hahmoilla. Pelistä on luvassa näyttely syksymmällä. Miitin yhteydessä juhlittiin myös yhden jäsenen syntymäpäivät ja niiden yhteydessä Jokuran taiteilema Gohee-pinjata sai maistaa omaa lääkettään!

rope3.jpg

Tilanne pelistä. Ohun joukko pitää Torahampaalla kokousta ja shinobikoira Hoshijaki vakoilee heitä puusta käsin.

rope2.jpg

rope1.jpg

Pelikortteja ja noppa.

Goheepinjata.jpg

Gohee-pinjata.

 

Miitit eivät Animeconiin pääty! Kesän mittaa pidettiin Serena-miitti ja nyt puolestaan on suunnitteilla toinen kylpylämiitti Vantaan Flamingoon. Myös perinteisten Hopeanuoli-pikkujoulujen suunnittelu on käynnissä, uudeksi vuodeksi taas on aiempien vuosien mökkeilyn sijaan pohdinnassa matka Tallinnaan. Miitteihin voi ilmoittautua mukaan yhdistyksen foorumissa.

Tapahtumia riittää niinikää vielä syksyäkin kohden. Seuraava tapahtumamme on Tracon, jonka yhteydessä on mm. yhdistyksen syyskokous ja luultavasti myös Megazone-miitti. Yhdistys osallistuu myös Nipporiin ja Puriconiin. Vuosi huipentuu omaan Gingacon-tapahtumaamme.

Gingacon-kimppapaidat ovat suunnitteilla ja omansa voi varata alustavasti foorumin Gingacon-osiossa, jossa voi yhä myös mm. ilmoittautua auttamaan Ginga Roomissa. Gingaconin taidekujavalinnat on tehty ja ohjelmakartta julkaistaan pian. Vänkärihaku on yhä avoinna.

Tähdenlennon rekikoirateemainen 6-numero on taitettavana ja lähtee pian painoon. Molossit&taistelukoirat -aiheinen 7-numero on jo tekeillä. Mukaan 7-numeroa tekemään voi ilmoittautua foorumissa, jossa on myös parhaillaan käynnissä äänestys vuoden 2018 numeroiden teemoista.

Retkikassan toimikunta on valittu ja varainkeruutapoja ja tulevia retkiä suunnitellaan foorumissa. Mietinnässä on mm. osallistuminen 20.8. järjestettävään ravintolapäivään ja kirpputoritapahtuman järjestäminen.