Ginga Room on eräs Suomen Hopeanuoli-fanit ryn järjestämistä tapahtumaohjelmista. Kyseessä on Ginga-teemainen tila, jossa voi osallistua erinäiseen Ginga-aiheiseen toimintaan. On piirtelyä, askartelua, käsitöitä, kilpailuja. Yhdistyksen infopöytää, onnenpyörää, kannatustuotemyyntiä. Ginga Roomiin on mukava istahtaa hengailemaan conihälinässä, jutustella mukavia muiden roomissa hengaavien kanssa ja kenties jopa saada uusia ystäviä!

image.jpg

Kosuconin Ginga Room on conin teemaa myötäillen Halloween-henkinen. Lepakoiden ja hämähäkkien vaaniessa taustalla voi käväistä ompelemassa itselleen korvat tai hännän vaikkapa ihmissusiasua varten. Perinteinen onnenpyörämme on huollettavana, mutta sen sijaan tarjolla on Ginga-arpajaiset uuden hienon boksin muodossa. Ken uskaltaa työntää kätensä Akakabuton suuhun voi voittaa itselleen hienon palkinnon!

image.jpg

Ginga-kirjastoon voi istahtaa lueskelemaan Hopeanuoli- ja Weed-mangaa, sekä lisäksi monenmoista muuta aihepiiriä läheltä liippaavaa. Tutustua voi esimerkiksi Krieger Comicsin lahjoittamaan Virus Rising -sarjaan! Tilasta löytyy lisäksi kaksi bilispöytää, joihin voi löytää pelikaverin Ginga Roomin puolelta!

image.jpg