Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n hallituksen vastine Kaksoissola-blogissa julkaistuun avoimeen kirjeeseen Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n hallitukselle.

Yhdistys pahoittelee hidasta toimintaansa liittyen Kaksoissolan blogitekstiin ja siitä nousseeseen keskusteluun. Yhdistys tahtoo kuitenkin muistuttaa, että yhdistystä pyörittävillä ihmisillä on kiireitä omassa elämässään muun muassa töiden ja opintojen takia, jolloin asioihin reagoiminen voi joskus viedä aikaa.

Yhdistys ei aiemmassa vastineessaan käynyt läpi Urulle tulleita asiattomia viestejä, pahoittelut siitä. Yhdistys tuomitsee Urulle tulleet asiattomat viestit täysin. Tuollainen uhkailu ja kirjoittelu ei ole missään nimessä hyväksyttävää. Jos tekijä saadaan selville ja hän on yhdistyksen jäsen, voidaan hänelle miettiä jonkinlaisia seuraamuksia.

Ei ole mitään pitäviä todisteita siitä, että Fazi olisi Urulle kirjoitettujen asiattomien viestien takana. Epäilykset ovat yksittäisten jäsenten epäilyksiä - ne eivät edusta koko yhdistyksen mielipidettä. Yhdistys ei missään nimessä hyväksy kenenkään leimaamista syylliseksi ilman todisteita.

Yhdistys käy näitä asioita läpi myös kevätkokouksessaan, joka järjestetään 18.3 Tampereella klo 18-21. Yhdistys toivottaa Urun tervetulleeksi osallistumaan yhdistyksen kokoukseen, jossa voitaisiin keskustella kahvikupin ääressä asioista kasvotusten sekä rakentaa viimein sopu tähän riitaan.

Yhdistys pahoittelee omalta osaltaan aiheuttamaansa mielipahaa ja toivoo, että sopu saataisiin aikaan.

Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n hallitus