Hei! Ville Karvonen tässä Suomen Hopeanuoli-fanit ry:stä. Toimin tällä hetkellä yhdistyksen puheenjohtajana, ja yhdistyksen aktiivijäsenenä olen ollut aivan yhdistyksen perustamisesta asti.

Tulen kirjoittamaan teille arvoisat yhdistyksemme blogin seuraajat minun Japanin matkastani.

IMG_3582.jpg

Tämä teksti liittyy omalta osaltaan Weed-pokkarin osaan 50 kirjoittamaani artikkeliin. Lupasin kyseisen mangapokkarin lopussa, että halukkaat voivat lukea pidemmän version matka-artikkelistani täällä yhdistyksen blogissa.

Olen kyllä tavallaan jo tätä aihetta, eli Japanin matkaani Hopeanuoli-fanin näkökulmasta, sivunnut jo aikaisemminkin tämän kuluvan vuoden 2015 aikana. Minulla oli ilo ja kunnia olla pitämässä ”Ginga-turistina Japanissa” –paneelia ensiksi Tampereen Tracon-tapahtumassa Tampere-talolla 5.9. ja toistamiseen samaa paneelia vuorostaan Jyväskylässä Kosucon–nimessä tapahtumassa Jyväskylän Veturitalleilla 17.10. Molemmissa paneeleissani kerroin matkastani juurikin Ginga-fanin näkökulmasta, että mitä kaikkea Japani voikaan tarjota Ginga-fanille.

Pidin vielä myös tavallaan paneeli-trilogiani päätöksen kotikaupungissani Haminassa, Haminan kirjaston Kaspersalissa 2.11. Tällöin luennon nimenä oli ”Matkalla Japanissa ja katsaus nuorisokulttuuriin”. Tilaisuuden alussa toinen luennoitsija kertoi omasta Japanin matkastaan. Minä annoin kyseisen luennon alussa hyviä vinkkejä Japanin matkaa suunnitteleville, ja sen jälkeen kerroin matkastani ja suurimmaksi osaksi se sivusi jälleen Gingaa. Lisäksi kerroin luennon aikana tiivistetysti, että mikä tämä Ginga ja Hopeanuoli on.

IMG_5219.jpg

Nyt on kuitenkin vielä aika paketoida tämä minun tämän vuoden 2015 keväällä kokemani Japanin matka teille luettavaksi.

Tahdon näin aluksi vielä kiittää kustantaja Punaista jättiläistä ja tätä kautta koko Tammea, että sain kirjoittaa matkastani heidän julkaisemassaan Weed-mangapokkarissa, ja vieläpä pokkarin tasanumerossa 50. Lisäksi olen onnellinen, että kirjoitukseni julkaistiin vielä juuri sopivasti vuoden 2015 puolella, jona matkanikin tapahtui.

Japanin matkani ajoittui aikavälille 31.3.-14.4.2015 ja tästä matkasta tulen teille kirjoittamaan tässä blogissa. On ensimmäinen kerta, kun tavallaan kirjoitan tällaista matkablogia. Tavallaanhan minun olisi pitänyt kirjoittaa jo Japanissa ollessani, eli paikan päällä, koettuja asioita ja tuntemuksia. Mutta käyhän tämä näinkin, että matkan jo koettuani kirjoitan näistä muistoistani ja kokemuksistani.

IMG_4626.jpg

Matka oli kertakaikkiaan ikimuistoinen ja Ginga-fanin eräänlainen unelmien täyttymys. Tahdon kuitenkin nöyrästi jakaa tämän kokemukseni myös teidän muiden Ginga-fanien kanssa.

Tulen näissä teksteissäni kirjoittamaan ja kertomaan teille, että mitä kaikkea Japanissa onkaan nähtävää ja koettavaa Ginga-fanin näkökulmasta.

Sen voin jo luvata ja paljastaa, että sitä tulee kyllä riittämään! Näin teillekin tarjoutuu mahdollisuus päästä kokemaan tekstieni ja lukuisten valokuvien myötä, että mitä kaikkea Japani voikaan matkaajalle tarjota. Tiedä häntä vaikka muutamat tämän tekstini lukijoista jonain päivänä itsekin pääsisivät Japaniin. Niin olkoon tämä blogikirjoitukseni myös eräällä tavallaan matkaopas Japanin matkaa suunnittelevalle Ginga-fanille. Tulen julkaisemaan tämän matkablogini kolmessa eri osassa ja ilmestyminen tulee tapahtumaan viikon välein aina lauantaisin. Tämä oli ensimmäinen prologi ja intro näihin varsinaisiin teksteihini.